23.1.13

Πάρτυ με θέμα Πειρατές

Από τα πιο δημοφιλή και όμορφα θέματα για παιδικό πάρτυ είναι οι Πειρατές. Αρέσουν σε όλα τα παιδάκια, αγόρια και κορίτσια, και επιτρέπουν στη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας να εκφραστεί με χίλιες δυο σχετικές κατασκευές! Κυνήγι του χαμένου θησαυρού, στολές πειρατή ή πειρατίνας, πειρατικά καπέλα, καλύμματα ματιού, σεντούκια με νομίσματα, γάντζοι, μπουκάλια με χάρτες στο πέλαγος.....τόσες και τόσες κατασκευές που μπορούμε εύκολα να υλοποιήσουμε....

Την ίδια ιδέα υλοποίησε η Δήμητρα για τα γενέθλια του Αναστάση της. Το εντυπωσιακό είναι ότι την όλη προετοιμασία του πάρτυ την ανέλαβε η ίδια μαζί με τα παιδιά της! Και, όπως θα δείτε, έκαναν καταπληκτική δουλειά!! Ας την αφήσω όμως να μας τα πει η ίδια: 

".... η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων αλλά και η κυρία είσοδος ήταν γεμάτη με γιρλάντες  πειρατών  (κορίτσια & αγόρια), νεκροκεφαλές  και φυσικά μπαλόνια.


 Κόκκινα και μαύρα καπέλα στόλισαν τα κεφαλάκια των μικρών μας καλεσμένων (πειρατών),σπαθιά,γάντζοι και φυσικά το γνωστό μάτι του πειρατή. 



Η κυρία που ήρθε και  διασκέδασε τα παιδάκια  ήταν ντυμένη πειρατής και τους απασχόλησε με ανάλογα παιχνίδια όπως με το να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό (τον οποίο είχα κρύψει εγώ  νωρίτερα)  και όταν το βρήκαν τους μοίρασε χρυσά νομίσματα (τα είχα αγοράσει από τον φούρνο της γειτονιάς μου) και επίσης ζωγράφισαν το χάρτη με τον κρυμμένο θησαυρό. 

Όταν έφτασε η ώρα του φαγητού οι καλεσμένοι ξετρελάθηκαν με την διακόσμηση .Οι θέσεις ήταν ονομαστικές (από τις φωτογραφίες θα το καταλάβετε), το σουπλά (από χαρτί Α4 διαφόρων χρωμάτων) ήταν ζωγραφισμένο από τα παιδιά μου, τα κολονάτα ποτηράκια και τα πιρουνάκια διακοσμημένα με αυτοκόλλητα πειρατών (όλα hand 
made).






Τέλος, το ευχαριστήριο δώρο για τους μικρούς μας καλεσμένους που μας τίμησαν, τι άλλο..... καδράκι ζωγραφικής  πειρατής  για τα αγόρια και μπιζουτιέρα για τα κορίτσια".

 

Δήμητρα, να χαίρεσαι τον Αναστάση σου και ολόκληρη την οικογένειά σου! Να είστε πάντα τόσο δημιουργικοί, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες που μας έδωσες!!

***

Για όποιον ενδιαφέρεται για τούρτα έχω να σας προτείνω μια πολύ απλή και εύκολη τούρτα πειρατικό καράβι από την 

 Στο μπλογκ της θα βρείτε κι άλλες πολύ όμορφες ιδέες για πάρτυ πειρατές και έξυπνες κατασκευές όπως τις παρακάτω προσκλήσεις.


Άλλες ενδιαφέρουσες ιδέες: πειρατικά από καρπούζια


Καναπεδάκι-πειρατής με προσωπάκι από ψωμί και χαρακτηριστικά από πιπεριές, ελιές κ.α. λαχανικά

Καλό απόγευμα σε όλους!!

14 σχόλια:

Demi είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες!!!καλό απογευμα Ανεραίδα!!μπράβο στην Δήμητρα υπέροχο το πάρτυ του μικρού της!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Με ένα τέτοιο πάρτι όλα τα παιδάκια θα ξετρελάθηκαν. Πολύ όμορφα όλα.
Καλό απόγευμα!

Oikianet είπε...

χίλια μπράβο σε όλες τις δημιουργικές μητέρες!

Kelly Griglione είπε...

what an awesome-looking pirate party!! How fun! The handmade hooks are great!

Funky Monkey είπε...

Τι όμορφα!!! Μπράβο της! Κι εγώ θα ξετρελαινόμουν... ειδικά με το παιχνίδι του θησαυρού!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

ολα σουπερ........ μ αρεσουν οι αναρτησεις για αγορια γιατι παντα ειναι αδικημενα στα παρτυ.........

Μπομπότη Αρετή είπε...

Καλώς σε βρίσκω Ανεραιδα μου!Είμαι φανατική αναγνωστρια σου και παρακολουθω τις αναρτησεις σου εδω και παρα πολυ καιρο και ήταν απ' τα πρωτα blogτο δικο σου, που εγγραφηκα! Οι κατασκευες σου και ειδικα αυτες με ανακυκλωσιμα ειναι πολυ εξυπνες, χρηστικες καιπανεμορφες.Την συνθεση με τις μολυβοθηκες απο τενεκεδακια την εφτιαφα(με μικρες παραλλαγες)και την δωρισα στην βαφτιστήρα μου και ξετρελαθηκε!θα την αναρτησω μολις βρω χρόνο.Μόλις ειδα την ιδεα του πειρατη για γενεθλια επαθα πλακα διοιτι την ιδια ιδεα ειχα στα γενεθλια τιυ γιου μου.Παντως η φιλη μας καταφερε να φτιαξει τελειο παρτυ! Θα χαρω νατα λεμε!καλη συνεχεια να εχεις και μια δημιουργικη χρονια!!Φιλακια!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Υπέροχη ιδέα!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφη ιδεά
Φιλάκια ...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Για τους εγγονούς μοπυ στα..υπ' όψην!

Anthemis είπε...

Πολύ όμορφα όλα! Βέβαια σημασία έχει πως τα παιδάκια διασκέδασαν! Ωραίες ιδέες.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Παντα η ιδεα του πειρατή με τα μπαούλα των θυσαυρών εξάπτουν την φανατασία των μικρών... θα ξετρελαθηκαν...μπραβο για το ομορφο παρτυ.....

Δημητρα ΛΙΑΠΗ είπε...

Καλή μου Ανεραιδα σε ευχαριστώ πολύ που παρουσίασες τόσο όμορφα το παιδικό μας πάρτυ .Επίσης σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και τα καλά λόγια των φίλων σου.


Φιλία είπε...

Χίλια μπράβο στη Δήμητρα και τα παιδιά!
Να της ζήσει ο εορτάζων!!!!!!!
Φιλιά

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails